• Facebook
 • YouTube

 

Vi laver ofte undersøgelser blandt vores kunder hvor vi spørger til hvordan vi kan forbedre vores kunders oplevelse hos os. Derfor har vi i løbet af de seneste par måneder udvidet vores sortiment i Aarhus, så vi nu tilbyder mange flere reparationer til din iPhone, som kan klares på få minutter.

 

Gratis diagnosticering af din iPhone

Vi udfører altid gratis diagnoticering af din iPhone, hvor vi fortæller dig hvad vi mener der er galt og hvad det vil koste dig at få det løst. Tilbudet er altid uforpligtende og du kan derfor tage din iPhone med til et andet værksted og få en uvildig undersøgelse. Prisen for diagnoticering på andet værksted betaler du selvfølgelig selv.

 

Reparationer

Vi udfører en lang palette af reparationer på iPhones på daglig basis. De fleste reparationer vi foretager er Skærm reparationer, fordi de enten er flækket, har fået ridser eller lign. Når din skærm er blevet repareret af os, vil du få udleveret en gratis skærm beskyttelse, så du undgår ridser på din nye skærm. Denne kan du enten få med eller bede os om at sætte på for dig.

Nogle gange kan der være andre ting der er gået i stykker på en iPhone og til tider må vi sige til folk at det ikke kan betale sig at få skiftet alle dele, da regningen bliver så dyr at man ligeså godt kan købe en ny iPhone. I disse tilfælde plejer vi som regel at tilbyde at opkøbe telefonen, såfremt der selvfølgelig er en kvittering på telefonen. 

Vi tilbyder de fleste reparationer mens du vente, og ellers er det som regel altid muligt at komme ind dagen efter og få udleveret din iPhone.

 

Herunder finder du en liste over de reparationer vi udfører

 • Udskiftning af Tænd / Sluk Knap
 • Skift af Home Knap
 • Skift Dock Connector (Lade stik)
 • Skift Højtaler (Musik)
 • Udskift Bagglas / komplet bagcover
 • Skift Batteri
 • Skift skærm glas, touch og LCD Display
 • Skift Ørehøjtaler
 • Skift Lydløs funktion kabel
 • Udskiftning Kamera
 • Unlock

Herover er kun listet de ting vi har flest reparationer af. Såfremt du har et defekt del på din telefon, så tøv ikke med at kontakte os for at høre om vi kan hjælpe dig. Husk at der ALTID er gratis diagnosticering på alle iPhones.

 

Hvordan udføres en iPhone reparation i Repfone trin for trin

 1. iPhone indleveres til vores værksted enten med en beskrivelse af fejl eller vi diagnosticerer den
 2. Der gives tilbud på iPhone reparation
 3. Der påbegyndes reparation af iPhone. Typisk mens du venter eller til dagen efter.
 4. Udlevering efter reparation

Når din reparation er færdigbahandlet skal du huske på at vi altid yder 2 års garanti på din reparation. Læs mere om dette herunder.

 

Priser på udførsel af reparationer

For at se priserne på de enkelte reparationer af de enkelte telefoner skal du klikke dig videre her:

Se oversigt over iPhones vi foretager reparationer på her

 

2 års garanti på dine iPhone reparation 

Vi yder altid 2 års reklamation på iPhone reparationer du får udført hos os. Helt konkret betyder det f.eks at hvis du får skiftet din højtaler og den går i stykker igen indenfor 2 år, og det skyldes en fabrikationsfejl, så vil du kvit og frit få repareret din iPhone hos os.

Såfremt du vil gøre brug af din 24 måneders garanti, så skal du blot kontakte os på et af vores værksteder. Det er her meget vigtigt at du tager fat i det værksted hvor du har fået foretaget din reparation. Repfone har værksteder flere steder over landet. Tjek adresserne for at finde en by nær dig i bunden af vores hjemmeside.

 

Kvalitetstest af reservedele

Vi tester løbende vores reservedele, når vi modtager nye varer, og derudover tester vi altid telefonen og brug af reservedele INDEN iPhone udleveres til kunden. På den måde sikrer vi at kunden ikke forlader vores butik uden en fungerende iPhone.

 

Vi yder livstidsgaranti på reserverdele!