• Facebook
  • YouTube

I butikken finder du altid en masse forskellige tilbehør til din iPhone. Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores værksteder og kigge på vores tilbehør. Såfremt du er interesseret i et cover kan du altid spørge om vi vil prøve at sætte den på din iPhone så du kan se, hvordan den ser ud på din iPhone. Det er både gratis og uforpligtende

 

iPhone covers

Vi har en masse forskellige covers i vores butik. Vi vil inden længe begynde at uploade billeder til hjemmesiden, så man kan se udvalget i vores butik. Herunder er beskrevet vores mest solgte covers og andet tilbehør.

 

iPhone læder covers

Vi har i januar 2014 fået iPhone læder covers i vores sortiment, som giver en god følelse i hånden som samtidigt både ser stilet ud og samtidigt beskytter din iPhone mod stød og ridser.

 

iPhone bumpers

Bumpers bruges til at beskytte iPhonen mod stød uden at ødelægge det æstetiske design på selve telefonen. Vores bumpers kan fås i mange forskellige farver inklusiv smarte gennemsigtige, som gør at man ikke kan se at der er en bumper på, hvis man er på afsand.

 

iPhone håndfrisæt

Vores udvalg af håndfri sæt til iPhone har alle det til fælles at de benytter alle bluetooth. Derfor virker de også til andre smartphones end iPhones. Vores personale i butikkerne står altid klar til at hjælpe dig med at få dit bluetooth håndfrisæt til at virke sammen.

 

Gratis iPhone skærm beskyttelse

Hvis du får repareret din iPhone hos os på et af vores værksteder, giver vi netop nu et stk, gratis skærmbeskyttelse som vi hjælper dig med at montere på din iPhone.

 

Vi yder livstidsgaranti på reserverdele!